FRATELLI OCH DRAG-SHOW EN LÖRDAG

I lördags cyklade jag och mamma upp på stan efter jag jobbat klart med sikte på en lämplig restaurang. Till sist landade vi på Fratelli, alltid proppfullt men alltid lika mysigt. Vi har inte käkat ute på hela sommaren här i Örebro och eftersom det är en av mina favoritsysslor var det välbehövligt.
 
Fratelli har förövrigt bästa pizzan i stan. Har egentligen bara ätit denna med chevré, fikon, honung, spenat och valnötter varje gång jag varit här men känner ändå att jag vet vad jag pratar om. Bästa<3
 
Här satt vi i någon timme och pratade om allt mellan himmel och jord innan vi var tvugna att bege oss mot vår nästa destination.
 
Nämligen Strömpis som för kvällen skulle gästas av dragshow-gruppen Fashion Pack. Sista showen för säsongen var det plus att de firar 20-års jubileum i år, hurra!! Mitt första och sista besök på krogen för vad som antagligen blir hela året också, haha.
 
Vi har sett showen fyra år i rad tror jag och en går alltid därifrån med kramp i skrattmusklerna. Det bjuds på paroderande, glitter, högklackat och naket i alla möjliga uppsättningar av scener. 
 
Min frisör var med i gruppen tidigare och för att fira sista showen var alla veteraner med på scen och showade de sista 20 minuterna de med. Han är nog världens coolaste och roligaste frisör, bara så ni vet. (Snyggaste benen i klackar genom världshistorien har han också, så en blir avundsjuk typ.) Efter applåder och rop drog vi oss hemåt genom kvällningen igen. Finfinfin lördag.
 
guldkanter | | Kommentera |

NYINFLYTTAT I RUMMET

Här kommer bilderna som utlovat! Och mai gahd vad ni måste vara trötta på pics på min underbara säng men den är fin, ok? Nu är den trettio centimeter bredare dessutom, tretti centimeter som gör att en plötsligt känner att en har mer plats än en någonsin kan tänkas behöva. Åh jag är så nöjd med denna hörna av rummet, lugnt och mysigareänmysigast!
 
När Adele flyttade in i mitt hem fick bland annat denna flytta till väggen ovanför sängen istället. Tanken är att det ska bli ett dussin porträtt på människor från hela världen här, vissa hysteriskt skrattande, andra ledsna som den här pojken, vissa seriösa. De olika aspekterna av en människas liv med andra ord, och då snackar vi varje människas aspekter, för alla är vi lika som bor på denna jord. Jag måste bara finna harmoni till att sätta mig ned med pennan i handen igen.
 
Hyllan som först sattes upp helt åt fanders snett är nu belamrad med fina ting plus all hudvård jag använder om kvällarna efter rengöring. Gillar att pyssla med det i sängen så varför inte bara ha allt där kände jag. Mina omega-3 piller är också väldigt nödvändiga, mitt enda fusk som vegetarian. Opsi, men det är livsviktigt ändå.
 
Hyllan har så många perks och de blir bara fler och fler. En kan ha datorn där när en checkar film, en kan ha den som frukostbord, en kan sitta och plugga här, och sist men absolut inte minst: en kan hänga sladdarna i konsollerna för att slippa leta reda på ändarna konstant. Det kallar jag perks. 
 
Och här har vi anslagstavlan. Bara roliga papper där, schema och papper från Skatteverket gällande kvarskatt. Yippie fast nä. Kul att bli vuxen hörde jag att det var. Det var det hele!
 
 
mitt krypin+inredning, nya saker | | Kommentera |

BARNSLIGHETER

Hej gullon! Usch idag är jag trött. Bara lektioner i rent föreläsningsformat hela dagen, sedan testade jag på en ny dansgrupp runt fyra innan jag cyklade hemåt i regn och rusk (klagar dock inte, älskarrr regn och höst ju). Dansgruppen kändes jättebra, jazz är det. Imorgon ska jag prova på lyrisk, kanske börjar i båda, vi får se! Men jag blev helt slutkörd idag rent fysiskt så efter passet åkte jag till Ica och köpte glass, allt för att just nu kunna äta ett helt paket själv, mysa med Felicia och titta på favvo Harry Potter numero dos. 
 
Åhhh, mys deluxe osv. Kanske en aning småbarnsligt också men ibland blir en trött på det där med vuxensaker och vill vara fem igen. Enda fördelen är att jag nu kan äta hela det där paketet själv utan att någon säger åt mig. Lite bra att växa upp är det ändå. Och kakdeg i glass kan ju vara något av det bästa som gjorts. Tur jag inte visste att det fanns när jag var sådär liten, skulle antagligen gått bananas av sockerchock. Nej nu ska här sovas snart och ni får sussa sött så hörs vi imorgon, godnatt. <3
 
vardag | | Kommentera |
Upp