WANTIES

Det här är det som står allra högst upp på min önskelista just nu, förutom sol och vår och sommar och värme såklart.
 
Jag har gått och kärat ned mig totalt i Vans-modellen Old Skool som jag tidigare har tyckt varit himla tråkig. Oj vad man kan ändra sig. Mina val av kläder har väl kanske blivit en aning "tråkigare" det senaste året också, i och för sig, eftersom grått nu är min absoluta favoritfärg. Skulle kunna ha på mig olika nyanser av grått prick jämt. Därför diggar jag Monki speciellt mycket just nu De har fått in himla mycket fina gråa saker, och jag vill ha allt. Högt upp på listan står även en vattenflaska från bkr, favvon är i färgen Tip Toe, sådär vagt lavendelgrått. Jag är fruktansvärt dålig på att dricka vatten, och en ska ju dricka cirka 2 liter om dagen. Att säga att jag gör det vore fetaste lögnen någonsin. Om jag då hade en sådan här skönhet i min ägo har jag en känsla av att jag skulle dricka vatten hela tiden, och jag skulle framför allt inte glömma bort det. Sist men inte minst: silver-lila-grått hår. Har gått och suktat efter det i säkert ett år, men jag vet vilket krångel det är med utväxter osv. pågrundav erfarenhet så jag har aldrig tagit tillfället att faktiskt göra det. Men jag vill. Jättemycket. Jaja, vi får se. Insåg iaf nu att det på bilden passar väldigt bra ihop. Så det kanske blir att jag skaffar mig alltihop, och när det äntligen blir lite varmare kan jag cruisa runt såhär. Det vore nått va?
 
annat, kläder och sånt | | Kommentera |

SÖNDAGSMORGON

Godmorgon peeps! Jag har då vaknat så pass tidigt att jag hinner blogga på morgonen idag, och inte en halvtimme innan jag behöver åka hemifrån vilket annars är standarden? Jag borde göra det oftare är den spontana känslan pga slipper stressa runt, få typ andnöd för att en inte hinner det en ska, vara asssstrött när en väl är klar för en inte haft tid att vakna ochsåvidare. Ni fattar. Jag kanske ska testa det där med att lägga mobilen aka alarmet på andra sidan rummet? Det låter som en bra idé helt klart. 
 
Om cirkus en timme ska jag befinna mig på Markurells för dansuppvärmning och sen ska vi köra genomdrag av prologen tills den sitter antar jag. Åå, det här är så kul. Hoppas ni får en fin dag ni med, puss. <3
 
vardag | | Kommentera |

MUSIKALGÄNGET

Alltså Eltons kläder. Mössan ska han dessutom ha på scen. <3 Stolt mamma osv.
 
Idag har vi musikalat heela dagen, en massa timmar. Det är första rephelgen inför "Into the Woods" just i detta nu och det känns superbra. Plus att det är exakt ett år sedan vi var i Göteborg allihopa. Coincidence? I think not. En börjar se hur prologen iallafall börjar sitta nu. Vi fortsätter ju imorgon också med start klockan tio så det lär ju kännas ännu bättre imorgon kväll.
 
Det är så skönt att jag har de här människorna i mitt liv. Det är ett så himla superduper mega fint gäng och med tanke på mina känslor för stora delar av min vardag i skolan nu mera så betyder de massor. En sådan fin liten bunt av folk som faktiskt vill och kan och övar och kämpar och tar om och fattar och alltid försöker och mer därtill. Så vill jag ha det jämt helst.
 
vardag | | Kommentera |
Upp