DISCOVER WEEKLY

Kanske världens bästa påhitt det där. Nästan så att en går och blir religiös i ens dyrkan gentemot Spotify tack vare detta; Veckans Tips. Hur bra? En massa låttips vareviga vecka, alltihop baserat på vad just du brukar spedera tid på Spotify och lyssna på. Jag hittar alltid några guldkorn varje vecka och riktigt njuter de veckor jag har tid att faktiskt sitta och gå igenom hela listan från topp till botten på jakt efter just de där topparna (händer alltid lite för sent in på småtimmarna när musik är ett bättre alternativ till sömnen). Ibland dalar ju listorna dock och jag hittar inte riktigt något som passar, men hallå, allt kan ju inte vara perfekt heller? Vad tråkigt livet vore då! Plus att spellistan baseras på allt du senast lyssnar på, så är listan kass? Ja, då är det ju i grunden du som lyssnat på dålig musik, haha. Här är mina favvisar från denna veckas 30 låtar:
 
- Something About You (ODEZA REMIX)//Hayden James
 
- Runaway(Live Resolution Tour)//Matt Corby (föralltid älskad.<3)
 
- Boris//Lo-Fang (skönaste, speciellt i slutet!)
 
- Woman//City and Colour
 
- All the Pretty Girls//Kaleo
 
- From Gold//Novo Amor
 
(Allt är självklart länkat om ni trycker på låtarna!) Jag måste ha lyssnat på grym musik hela förra veckan för listan var tha bomb verkligen med såå mycket bra och värt att ta en titt på! Ära vare Spotify, i höjden osv. 
 
musik | | Kommentera |

VAD BLIR BLÖTARE JU MER DU TORKAR DIG? JO,☟

 
Jag nämnde ju igår att jag köpte handdukar till den där framtida lägenheten (eller rummet, skrymslet, garderoben till utrymme som det säkert kommer bli) jag antagligen kommer införskaffa någon gång under de närmaste åren, och jag är lite kär i dem ( alltså handdukarna) tror jag, speciellt efter att ha premiär-använt dem nu idag! Vi gick in på Heaven här i Örebro igår för att kolla kläder framför allt, och jag går förbi dessa och liksom känner på dem i förbifarten. Sen stannar jag upp, för det här är på riktigt de skönaste handdukar jag stött på under mina 19 år på jorden (så erfaren alltså, really). Sådär supertjocka och härliga, av toppenkvalitet verkligen. Så är de ju grå också så de passar till precis alla andra färger egentligen och mönster är jättevackert.
 
Jag gillar de små detaljerna också, så genomtänkta som handdukar nu kan vara är de. De kommer alltså från Odd Molly och jag upplever faktiskt att allt därifrån är väldigt noga genomtänkt. Jag äger ett par stickade byxor med flare därifrån också, i ett liknande mönster som handdukarna faktiskt (jag gillar alltså det här lite paisley-orientaliska påhittet) och där har lika mycket fokus lagts på detaljer och sånt som kanske inte märks egentligen men som gör så stor skillnad! Sen får du ju punga ut en del för deras grejer, men det finns det som sagt anledning för, och kvalitet och noggranhet kommer en långt med i min bok iallafall. Jag är hekt enkelt helnöjd! De hänger jättefint inne på min lilla toalett nu och att tvätta händerna blir cirka tuusen ggr bättre framöver!
 
mitt krypin+inredning, nya saker | | Kommentera |

27:E I PUNKTFORM

 
→ Tittat på en massa YT för att skingra tankar - och det funkade väldigt bra! God bless icke-tankekrävande sminkvideos (TIPS: måste nämna att Tati är allra bäst på sånt, checka hennes kanal. Helst nu).
 
→ Klippt mig. Välbehövligt, senast jag satt i en frisörstol låg det snö på backen och månaden stavades februari tror jag. Sånt funkar inte när en har en kort frisyr. Det var lite för längesedan av andra anledningar också, typ för att jag saknat min bästabästa frisör Jimmy. Riktig stjärna det där. Och salongen är så fin också, kristallkronor och högt i tak och kakelugn och gigantiska speglar och massagestolar och annat bra.
 
→ Ätit lunch med mamma och mormor på Zao, cirka bästa evuur måste sägas, plus att det är nyttigt, mest grönsaker och annat med färg som är viktigt att få i sig. Om en nu ska tänka på sånt ibland också.
 
→ Köpt lite för dyra handdukar till mitt framtida boende. Guuuu vad det kommer bli fint när lilla jag skaffar egen lägga för helv*te vad pengar jag lägger på inredning. Prio ett alla dagar i veckan pga. så roligt! Känns på något sätt mer rättfärdigat att lägga pengar på också, för jag vet att det är pengar jag kommer slippa spendera senare när jag sitter där med studielån och tajt budget.
 
→ Varit på jobbet/USÖ och hämtat ut mitt e-tjänstekort som jag tydligen behöver ha, för imorgon ska jag stämpla in för första gången någonsin. Vuxen nu och allt med fast schema. 
 
→ Spatserat runt på stan i min ensamhet, mest på Engelbrektsgatan. Mysigaste butikerna i hela stan och vackraste omgivningen du kan hitta såhär på sommaren! C/E inne.ute är rena drömmen fast förverkligad i inredning typ.
 
→ Besökt Länsmuséet där jag satt och tittade på andungar ett tag (<3) för att sedan spendera en timme med att vandra runt i Lars Jonssons utställning av natur och fåglar som jag gillade väldigt mycket. Bilder från muséet får även förgylla det här inlägget tänkte jag! Hela utställningen var väldigt fint upplagd, så ljus och klar på något sätt. Jag älskar muséet och det var på tok för länge sedan jag var där. Så länge att jag faktiskt hade glömt det lugn som infinner sig när jag går dit. Lite som när jag är på Stadsbiblioteket, alldeles stilla och tyst. 
 
→ Varit på MIO med mamma och bara kanske köpt en till matta som jag inte vet om jag ska behålla eller inte, men det fanns bara en kvar och den var på rea och jag har öppet köp så jag hinner tänka över saken. Den är iaf gigantisk och peasley-mönstrad och har fransar och är überfin. Min svarta matta är inte kissarna snälla mot så den har tyvärr fått flytta ut i en stor påse i förrådet så länge för att inte sabbas totalt, även om det skär i hjärtmuskeln.
 
→ Hämtat ut ett paket från Vans med saker jag beställde i förra veckan. Ujujuj vad jag shoppar men det är terapi det där ändå, och håller läskiga tankar borta. Sunt osv. men jag har inte påstått något annat!
 
→ Tittat på Criminal Minds: Beyond Borders och annat kriminalaktigt såhär på kvällskvisten, hör till om somrarna på något sätt. För mig iallafall.
 
→ Och snart har jag pratat med Tomas i telefon också, och ätit jordgubbar. Det är planen innan jag sätter på en film att somna till. Med det säger jag godnatt, tack för att ni läser och sov gott! Kram<3
 
vardag | | Kommentera |
Upp