SHEET MASK // ANATOMICALS

Igår på stan gick jag in på HMs sminkavdelning vilket jag inte gjort på väldigt väldigt länge. De hade inte bara fått in NYX utan även lite ansiktsmasker från anatomicals och som den sucker för ansiktsmasker jag är köpte jag med mig deras sheet mask hem. När jag mår allmänt kaosigt känslomässigt ballar min hy alltid ur och jag som hört en massa bra om sheet masks men aldrig testat någon tänkte att detta kanske är en bra grej. Denna ska återfukta huden med hjälp av extrakt från rosor och i denna stund sitter jag faktiskt med masken applicerad i ansiktet, passande nog. Instant review osv.
 
En sheet mask är kort sagt en mask av tunnt tyg i form av ditt ansikte med hål för ögon, mun etc. som ligger dränkt i något som påminner nästan om ett serum. Detta gör att masken blir som en väldigt intensivbehandlande kur som låser in produkten. Denna luktade svagt av ros och väldigt naturligt, inte konstgjord eller överväldigande alls. Den var mycket lättare att applicera än vad jag trodde även om det känns lite småkonstigt att ha den på. 
 
Uppdatering ca. 15 min senare: Nu har jag tagit av masken efter 30 minuter av att ha den på i ansiktet och jag är ganska imponerad över hur den lyckades återfukta. Jag känner att jag kan slänga på lite olja i ansiktet och sen är jag klar för natten. Blir kul att se hur mitt lilla ansikte mår imorgon (förhoppningsvis superbra). Tips förresten: det som är kvar i förpackningen är ju alltså i princip ett serum som du kan använda på typ axlar, hals osv. om du vill för det blir en hel del kvar! Såhär ser den ut förresten, masken, så ni fattar bättre. Ganska läskig ändå tycker jag men den var bra så vad gör en inte liksom. 
 
 
smink & andra produkter | | Kommentera |

DE SENASTE DAGARNA

Under min frånvaro kan jag inte påstå att jag hunnit med sådär himlans mycket egentligen med skola och aktiviteter därefter som tar tid. Här är i alla fall mina senaste klickade pix från de senaste dagarna i totalt okronologisk ordning!
 
Jag har städat hela mitt rum+garderob (hjälp vad övermycket kläder och annat jag äger!) och därmed behövt ställa ned saker på golvet för att få en överblick liksom. Allt detta på bilden blev ett väldigt fint stilleben enligt mig och alltihop fick flytta tillbaks till skrivbordet.
 
I fredags efter skolan var jag ultrasötsugen och cravade chokladbollar något brutalt pga inte ätit på år och dar så ställde mig och gjorde några stycken, även om min käre bror åt upp de flesta till sist.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mamma och jag har varit och handlat nya orkidéer och sett coola vattenväxter på Plantagen. Yey för allt som är grönt och växer säger jag.
 
Jobbat en dag på akutvårdsavdelningen som kostvärd har jag också hunnit med, vilket i korta drag innebar väldigt lite att göra och väldigt många lästa boksidor. Att finna sin väg tillbaka till huvudentrén genom kulvertarna var nästan en omöjlighet efteråt, så rörigt och ologiskt, men jag hittade tillslut.
 
Ytterligare en blomstersväng har ägt rum, denna gång till Blomsterlandet för att köpa höstväxter ut. Köpte även en pumpa som jag ska karva till något läskigt runt halloween. Aldrig gjort det så det är på tiden!
 
Jag har spenderat en massa tid i sängen framför YouTube. Är väldigt inne i konspirationsteorier för tillfället, kollar på allt jag kan hitta. Som om en inte är tillräckligt cynisk liksom. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi har varit inne på Nice på Marieberg för att kolla inredning och oh my vad de har mycket fint. Nyheter börjar komma in nu också, dangerdanger ropar jag som vill ha allt.
 
Ännu mer inredning har vi spanat på ute vid Jakobssons möbler som snart stänger igen ute i Odensbacken för att öppna i Örebro. 40% på prick allt hade de och mamma åkte hem en vas rikare!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En dag såg jag ut såhär när jag pallrade mig iväg mot skolan. Höstkappan är på nu och det känns bra.
 
Och ännu mer tid har spenderats i finaste rummet framför datorn och Stranger Things (snodde Tomas netflix för det, något jag inte ångrar en sekund, så bra!!). Har även försökt läsa lite mer i den, för den här bloggen, omtalade Bröderna Karamazov vilket har gått sisådär ska jag erkänna. 
 
Idag har varit både upp och ned. Det är mycket funderingar inför framtiden som känns ganska oklar på något sätt samtidigt som jag vet vad jag vill (oklart var det ja). Efter skolan träffade jag dock Alice. Vi var bff´s och allt det där från sju års ålder och hon är den vän jag känt allra längst så det är kul att vi fortfarande håller kontakten lite sporadiskt sådär! Vi fikade på Lill-Annas och snackade strunt i några timmar innan vi gick en stund på stan för att sedan dra oss hemmåt båda två. Nu ska jag dejta sängen och längta till imorgon för då är det fredag som betyder stundande helg. Jag är helt ledig i helgen och det känns  skönt. Har jobbat någon dag eller både lördag och söndag varje helg 5 veckor i sträck nu och jag behöver ha en ordentlig sovmorgon känner jag. Tomas ska vara här hela helgen och på lördag ska vi ut och äta plus gå på bio. Datenight och allt, mysigt. Hoppas det blir riktigt ruskigt väder också så vi kan stanna inne och kolla serier, bästa med hösten. Godnatt <3
 
vardag | | Kommentera |

GALA FÖR VÄRLDENS BARN

Hej bästa ni! Jag är meget trött just nu pga. lång dag. Jag har inte gjort särskilt mycket egentligen men det kanske är just det en blir som tröttast av? Det var skoldag som vanligt och därefter cyklade jag upp mot Conventum för genrep och föreställning för Världens Barn-galan här i Örebro. Jag dansade dock bara 1,5 nummer och därav fanns det flera timmars dötid därimellan med repetitioner och föreställning. Men jag har fina danskompisar och en kämpig bok som höll mig sällskap. Galan i sig gick bra, en massa barn i olika åldrar var också på scen, elever från Kulturskolan spelade och sjöng + att Boris Renée var med. Väldigt proffsig och ödmjuk som artist, krossade den där bilden av hur diviga somliga artister är litegrann. Väldigt fin kväll och jag fick ju göra det jag gillar allra allra mest, att stå på scen, så en ska inte klaga!
 
 
Och ja, jag har inte bloggat på över en vecka, men livet har varit lite motigt med mycket tankar och funderingar hit och dit. Så är det ibland och så funkar även den här bloggen, den är ju på något sätt en spegling av mig per definition. Godnatt och kram på er <3
 
vardag | | Kommentera |
Upp