ÅRETS SISTA DAGAR

Nu är jag och mamma hemkomna från Stockholm efter vår visit på cirkus 30 timmar. En hinner göra på tok mycket mer än en tror på så pass kort tid dock! Gå på musikal, fika, shoppa (en massa grejer i ultraplural, mest på Lush som hade rea? Bästa grejen någonsin), käka tapas, sova jättelänge i jättesköna hotellsängar, äta jättemycket hotellfrukost, shoppa lite till, åka tunnelbana, göra söder osäkert, gå därifrån ända till centralen igen, äta pizza och sen sätta sig på tåget tillbaka till Örebro. Det kallar jag fina dagar. <3 Bästa är även att Urban Outfitters har öppnat i vår huvudstad igen, fast på Regeringsgatan denna gång! Stor tumme upp! En annan bra grej är hur mycket pengar jag tjänat (tjänat, inte sparat lol) genom att handla på mellandagsrean nästan enbart denna tripp! Och att jag fick tag på en beige oversize rock! Och en grå halsduk! Och en mössa (finally, letat med ljus och lykta efter en jag gillar i 2 månader)! Och en svart jeansjacka (oj som jag velat ha en såå länge nu)! Bara braiga saker alltså. Plus lite till och allt från Lush. Mmh. 
 
Det blev himlans bra sista dagar på år tvåtusensjutton ändå. Tänker att ett inlägg i bilder från sthlm kommer upp inom de närmsta dagarna med. Och kanske ett inlägg med bilder på min lägga i Bjärnum, för det har jag inte gjort något ännu (?). Jag tog jättefina bilder med Josefs mobil när det var julpyntat iaf, synd att inte visa. Och en sån där obligatorisk tillbakablick över året som varit, ano 2017 det vill säga, kommer också upp. Det låter som fina planer här på bloggen. En fin dag väntar mig imorgon för övrigt. Jag jobbar kanske (hoppas inte pga vill vara ledig) men sen ska vi iaf klä upp oss lite, jag och bästa människan aka pojkvän och åka på nyårsmiddag till Lillån med hela hans kompisgäng. Det blir bra det! Hoppas ni får en fin dag imorgon ni med!
 
vardag | | Kommentera |

JULDAGAR

Min julhelg var fin! Jag och Josef bakade julgodis (julmust-kola!! och jättekladdig fudge) och jag handlade mina sista klappar till Josefs päron. Själva julafton hördes vi ju på men det var fint det med. Lagade massa vegetarisk mat och bara hälften blev bra. Någon dag ska jag lyckas med mitt vegetariska julbord dock. I mellandagarna har jag varit hos Josef, klappat Felicia som tillfälligt residerar där medan jag har jullov. Jag och pojken har mest spelat "Life is Strange" numero 2 som kom i höstas. Vill spela klart, helst nu! Men dit hann vi inte med, en viss person (moí) blir lite för trött och orkar inte mer där runt tolvslaget. Då vill jag mest bara sova. Vi har dock gjort annat med, som att hinna med släktjul på juldagen med ena halvan av Josefs släkt, aka. 25 pers. hemma hos hans morföräldrar i Rangeltorp. Grötlunch och fika och klappöppning och allsång. Fint med musiker i familjen. 
 
Och nu har jag jobbat 2 dagar på sjukhuset. Such throwback till i somras att komma dit. När jag gick därifrån kändes det fel att ha på sig en tjock jacka och halsduk, senast jag gick från jobbet hade jag shorts och linne liksom. Hela stället skrek sommarminnen och p3-dokumentärer som jag lyssnade konstant på där på USÖ. Jag har dock jobbat avdelning nu, mellan 06:45 och 13 både onsdag och torsdag. Skönt att sluta så tidigt! Det har även varit extremt (och lite tröttsamt) lugnt såhär i mellandagarna. Mellandagarna innebär som sig bör även rea och därmed lite smått och gott i shoppingväg som fått följa med hem. En blus, hudvård mm. Den största shoppingen sker dock imorgon då jag och mamma ska till Stockholm tidigt tidigt, se på musikal, äta gott, bo över på hotell, och, ja, shoppa järnet. Så himla mysigt. Jag vill hitta en lång, beige rock, en fin grå halsduk, en mössa som faktiskt passar och en massa grejor på Lush-rean, ja tack! På tal om Lush fick jag en badbomb och en badolja av Alice när jag var hos henne ikväll för lite middag och hundgos med Tessie, hennes fyrbente vän. Så himla glad, från ingenstans sådär. Alice är saknad nere i Bjärnum. <3 Nu ska jag törna in, imorgon väntar huvudstaden. 
 
vardag | | Kommentera |

KLAPPAR

Jag ville mest bara visa hur fina mina klappar jag slog in blev i år. Tacka vet jag butiken Söstrene Grene inne på Triangeln i Malmö som har massa fina kartonger och band. En av de bästa stunderna under hela julen är då jag får slå in klappar och att ha grejer att göra det ordentligt med då är viktigt. Och se bara hurfint allt blev! Matchade gjorde det med alltihop. 
 
Det fina med att slå in klappar i kartonger är ju att en kan spara dem för att förvara saker i, eller varför inte nanvända dem för samma syfte igen? Mkt bra!
 
vardag | | Kommentera |
Upp