SKUGGOR AV JANUARI

Jag är beroende av tre saker på denna jord för tillfället: att dansa, Kobra på SVT och Pinterest. Det sistnämnda gör mig genuint lycklig i själen, inspiration deluxe precis varje dag. Här är några av januaris hittills pinnade bilder:
 
Mycket kristaller, för att mätta mitt behov av vackra stenar och mineraler I guess, ögon i overload för att det kanske är något av det finaste som finns (finaste ögonen har Tomas dock), blommor, helst överallt, plus en massa glitter. Glitter är så fint. Det finns en teori om att vi människor dras till saker som glittrar och glimmar för att det påminner oss om vatten, som vi ju måste ha för att överleva. Gillar den tanken; att vi behöver glitter i våra liv. Fint är det i alla fall. Vill ha glitter i ansiktet på LiveNight. Känns som om det kommer gå bättre då lol. Så det ska jag ha är planen. Det känns bättre inför LiveNight nu förresten. Jag har fått in trummaskin och allting nu och det går väl bra antar jag. Kan, det kan jag i alla fall. Och det kan du med, om en bara vill.
 
annat | | Kommentera |

SATURDAY

Igår var en fin dag i min mening. Jag var helt ledig, jobbet ringde alltså inte vilket var väldigt skönt. Jag startade dagen med en smoothie-bowl gjord på avokado, spenat, banan och havremjölk toppat med chia och banan. Så fruktansvärt konventionell grej att se på en blogg men det är bättre än att äta sötad yoghurt med ett ton socker i på morgonen så jag föredrar det här. Åt det hela ur mina finaste skålar från Tine K Home som jag fick av mormor i julklapp. Ser jättebasic ut på bilden men jag tycker om dem himla mycket, får ta bättre bilder på dem och visa!
 
Dagen fortsatte på det gröna spåret, och då solen sken åkte jag och mamma ut till Tant Grön för att kika lite och ta en fika. Det var längesedan vi spenderade tid med varandra på det här sättet kändes det som, jättemysigt! Jag drack förövrigt bästa teet någonsin, vit variant med smak av päron och ingefära, som jag är en riktig sucker för.
 
Finaste mamma <3 Med oss hem fick vi en ny väggklocka till köket också som passade toppen till tapeten vi har där!
 
Kvällen spenderades sedan i soffan framför TVn som ni redan vet. Hade alltså inga måsten alls under hela dagen, och trots att jag är stressad över precis allt just nu behövde jag det tror jag. Idag ska vi ut till Kvarntorpshögen och övningsköra igen. Det går framåt måste jag påstå, och kul är det också! Sen ska jag plugga är tanken. Kram på er!
 
vardag | | Kommentera |

HIMLEN

Den här veckan har himlen sett mer ut som en tavla än något annat. Ett konstant skådespel med vackra solnedgångar som har avlöst varandra varje dag och solsken mest hela tiden. Sånt gillar jag lite extra. Just nu sitter jag och tittar på P3 GULD och förundras över hur oallmänbildad jag är rent musikaliskt med tanke på att jag ändå går musikestet. Känner nog inte igen hälften av artisterna ens. Lyssnar dock inte så mycket på svenska artister över lag, förutom Laleh och kanske en handfull till. Men det är kul, att hålla sig lite uppdaterad med vad som slår igenom här i lilla-landet-lagom. Musiken är dock inte så lagom, den sticker ut en del tycker jag, väldigt roligt! Ha en fortsatt fin helg, puss. 
 
vardag | | Kommentera |
Upp