NYTT FRÅN LUSH

Under de senaste 2 månaderna har jag, som sig bör, införskaffat ännu mer produkter från mitt älskade Lush. Vi var ju i London där Lush är mycket billigare i allmänhet, plus att jag har klickat hem en del från nätet. Jag kunde inte shoppa allt jag ville i England då vi enbart flög med handbagage och en får ju inte överskrida en viss vätskegräns då. Förövrigt har jag ju inte ens gjort ett inlägg om hemresan från London, då jag besökte bästa Tate som jag har så mycket fina bilder ifrån. Skäms. Är det ör sent att skriva ihop ett nu, en månad senare? Nej, jag tänker att det nog inte är det ändå, kan knåpa ihop det till i veckan som kommer! Nu: guide genom jungeln av mina senaste Lush-inköp!
 
Här har vi summan av kardemmuman, totalen och allt det där. En del nya produkter, men främst favoriter på återbesök i badrumsskåpet!
 
En solgul shampoobar vid namn Godiva som jag haft en gång tidigare. Helt oemotståndlig doft av jasmin, får alltid komplimanger för att mitt hår luktar gott när jag använt denna. Nästan som hårparfym. Smart med shampoo i bar-form också, lätt att ta med sig och snäll mot miljön. Köpte äntligen till en plåtburk till dem med. Även en lite miniflaska av mitt andra favoritshampoo fick följa med hem till Svea - Daddy-O. Ett silvershampoo som gör prick vad det ska. Doftar av viol, en doft jag inte alltid varit kär i men börjat gilla allt mer tack vare detta shampoo. Och så en Sugar Scrub i fast form, som tyvärr snart ska lämna Lush sortiment hörde jag, precis som en massa annat för att göra plats för nytt. Jag gillar denna, en rivig skrubb med doft av fänkål står det på påsen, men för mig luktar den mest fräsht och grönt på något vis. Det kanske är den där fänkålen, vem vet?
 
Så till mina kära återfuktare. Fick med mig tre hem från London till slut. Enzymion är min nya favorit alla dagar efter jag frågade personalen om tips inför köp av en ny ansiktskräm. Jättelätt på huden och doftar av citron. Så härligt att vakna till på morgonen! De är väldigt kunniga inne på Lsuh gällande sina produkter, så tips att fråga dem om minsta lilla. Imperialis är en gammal favorit, doftar av kvällar i typ Spanien eller Grekland för mig. Då tunga dofter av magnolia och citrus hänger i den svala luften. Underbar. Till sist ser vi ännu en ny favorit -  Million Dollar Moisturiser. Som bekant fick jag denna av tjejen som hjälpte mig inne i butiken. Lush-personal får tydligen ge bort en produkt per dag i varje butik. Att jag fick den för dagen enda gåvan i världens största Lush på Oxford Street är lite coolt ändå!
 
Krämen är helt underbar och jag kommer aldrig ha pengar att köpa denna igen så jag använder den vid speciella tillfällen. Den är skimrande, som synes på bilden, och ger ansiktet en frisk glöd. Doftar svagt av bakverk, kanel och kardemumma, och har dessutom spf 30. Perks på perks i denna lilla burk alltså.
 
Fyra favoriter som jag köpt om och om igen och nog inte klarar mig utan idag. Köper jag inte om dessa är det som om något fattas i kvälls- eller morgonrutinen. Tea Tree Water, mitt staple för ansiktsvatten, antibakteriellt och naturligt att spraya över ansiktet, Mask of Magnaminty, Lush kända gröna ansiktsmask med doft av mint som nog de flesta Lush-älskare har hemma och som rengör huden på djupet, den bästa och mest lugnande ansiktstvätten Angels on Bare Skin, som en gröt med doft av lavendel (in lack of better beskrivning) som då du tillsätter lite vatten till i handflatan blir till en milt exflierande mjölk, plus Full of Grace, ett ansiktsserum/olja i fast form som jag applicerar på kvällarna innan min moisturiser. Temat för all min hudvård nu är att de ska vara lugnande, både för ansiktet och för själen. Tänder ljus, gör min lilla rutin och bara andas. 
 
Jag säger det igen: pallra er in till närmsta Lush då ni är i valfri storstad omedel bums.
 
nya saker, smink & andra produkter | | Kommentera |

MKT HUNDAR

Jag har fått träffa abnormt mycket hundar i min lilla vardag för att vara standard den senaste veckan. Häromkvällen var jag hemma hos barndomsvännen Alice - mys att ses innan jag far min kos ned mot skåneland - och hon har skaffat sig en liten pälsbeklädd vän vid namn Tessie som fortfarande skulle betecknas som en valp och hon är så väldigt fin.
 
Åh. Har nog inte riktigt varit någon hundmänniska innan, mest för att jag aldrig träffat hundar kanske. Katter har varit mer min grej, men då har jag alltid alltid haft katt ju. På tal om katter följer min skönhet Felicia med mig ned till Skåne. Det känns skönt på något vis, att veta att jag inte kommer vara helt ensam typ. Hon har ju hängt med mig sedan jag var drygt 7 år gammal och hon känns som hemma. I övrigt går det väl framåt med flytten antar jag. Jag målar stolar med Josef, har precis börjat packa ned allt gammalt som ska med och allt nytt (vilket är en del, och idag ska vi antagligen ut och köpa all elektronik. Dammsugare, elvisp och blender for life yes. Men det behövs, även om det absolut inte är den roligaste utgiften. Skulle hellre lägga hela summan på finfina saker från Nice inne på Marieberg eller CE inne i stan, men ickesanicke. Sedan har jag handlat massor där med, det ska inte glömmas. Jag tror det kommer bli så fint i mitt lilla hem! Jag tycker ju det här med inredning är såsåså roligt. Jag har ju inte fått en planlösning - "det är ju bara en etta, ett rum osv." - vilket känns lite konstig, så när vi rullar ned med flyttlasset den 9 augusti med alla grejer ser jag den för första gången utan att veta någonting. 40 kvm dock, ganska stort för en etta. Ni får ha en fin dag nu finaste ni, så ska jag väcka den där pojkvännen som ligger bredvid och sover, och sen får vi se vad den här dagen bjuder på. Idag har vi varit tillsammans i 3 månader också - relativt kort tid, ja, men den där tiden går samtidigt så väldigt fort. xoxo
 
vardag | | Kommentera |

KVÄLLSDOPP I LÅNGEN

Lyxen att pojkvännen bor en över-åkern-promenad bort från badbrygga fina sommarkvällar. En sådan kväll för några dagar sedan gick vi ned till sjön och badade och pussades i solnedgången. Sommar är bra fint. 
 
Älskar att vara med på bild och så vidare.
 
Finaste baddräkten, från Asos. Gillar baddräkter pga. de oftast väldigt djupa ryggarna. Det är vackert. Vattnet var i övrigt helt ok varmt - svensk sommar i en sjö liksom. Att bada i det fria kan ju dock vara den bästa känslan, av friskhet och glädje typ. Jag gillar det! Förövrigt en mycket bloggvänlig bild enligt fotograferande Josef, mest därför jag skriver detta inlägg lol. 
 
Framförallt när en får ta på sig en tjock tröja och gå hemmåt igen.
 
Kvällen avslutades i perfektion enligt mig - med hallonplockning och en P3-dokumentär i lurarna. Har verkligen fastnat för P3 senaste veckan och lyssnar som besatt hela tiden. Har säkert hört 15 dokumentärer på 4 dagar. Så himla bra, och så himla efter som kommer på det nu. Och nej, det är inte som om jag aldrig hört en P3-dokumentär innan, men tidigare har de nog inte riktigt intreserat mig så mycket.
 
Nu är det måndagskvälloch jag har jobbat, övningskört, köpt sista stolen till min matgrupp och målat sagda matgrupp idag. Produktivitet är A och O för mig vissa dagar. Nu ska jag dock varva ned med ett avsnitt Sommar med Ernst, min andra nya kärlek, introducerat av Josef. Precis som tidigare nämnt har jag aldrig fastnat för Ernst innan men nu tycker jag han gör så vackra, enkla och stilrena lösningar på saker och ting, plus att jag gillar att skapa själv, så att titta lite på hans program passar mig perfekt. Äta bulle ska jag göra också, kvällsfika och sådär, och få pärlsocker i hela sängen, men det hör väl till.
 
vardag | | Kommentera |
Upp