ÖVERRASKNINGSMIDDAG

Igår gick ett gäng från klassen ihop, enligt Emmas idé, och överraskade fina Elin med middag på Pinchos. Hon flyttar till Stockholm ganska precis nu och ett hejdå passade ganska fint. Inte för att det är ett hejdå som sådant egentligen, men ändå!
 
Fin bild osv. Men kvällen var supermys, tapasen jättegod och hon blev jätteglad och överraskad när hon såg att alla vi satt där. Samtidigt var det också fint att se alla de andra igen, inte setts sedan studenten ju. En bättre kväll helt enkelt.
 
vardag | | Kommentera |

STUDENTVECKAN

Jag kom på att jag aldrig bloggade under studentveckan och det är synd, gjorde ju en massa kul som jag faktiskt har hyfsade bilder på också. Här kommer alltså en recap från min studentvecka!
 
MÅNDAG
Under måndagen var vi hos Felix och målade lakan i timmar+badade i pool+brände oss (jag iaf) men det vet ni redan. På kvällen/natten var det övernattning på skolan och lakanen färdigställdes efter lite om och men. Jag stod bland annat för en "Wanted-poster", mycket nöjd med resultatet.
 
TISDAG
Veckans ledig dag pga. nationaldag. Jag och Josef hissade flaggan som sig bör, solen strålade och på kvällen hade vi parkhäng med klassen. Dagen avslutades hemma hos Agnes och Elin för att färdigställa nomineringarna till klassens-tallrikarna.
 
ONSDAG
På onsdagen sa jag hejdå till mitt glittriga skåp, skrev/målade alla klassens-tallrikarna med tillhörande bilder till alla (förutom min egen som Agnes fick ansvaret för) och eftermiddagen spenderades med förberedelser inför lärarmiddagen vi skulle ha på kvällen. Jag och Josef flängde runt i hela stan kändes det som, plockade blommor hemma hos mig, hämtade saker hos honom, jag sminkade mig, vi hämtade blommor och buketter vi hade beställt till lärarna hos Darwin Blommor på stan och till slut var vi tillbaka på skolan där vi hjälpte till att ställa upp det sista (allt var så fint, i rosa såklart) och soundchecka lite inför kvällens framträdande. Middagen blev jättelyckad med en massa roliga inslag, olika tal, mycket känslor, en hel del stress för oss som ordnade allt, bra mat som vi caterat och till sist lite Bohemian Rhapsody på det- vi som inte spelat den sedan vinterkonserten i ettan. Fient osv. Efteråt gick samtliga ut på krogen, inklusive lärarna och co.
 
TORSDAG
Under torsdagen höll jag och Josef i en gren i skolkampen, fuskade från sista skollunchen och gick iväg och åt pizza istället, lite talande ändå. På eftermiddagen åkte vi iväg och köpte det sista inför studentdagen. Det stavades Systembolaget så att säga, bra debut för mig där kan vi säga, speciellt med tanke på att jag knappt dricker själv. Sen bar det vidare mot Josefs hem där flaket skulle stå över natten. Flaket städades och dekorerades med björkris och lakan som sedan täcktes för, medan några av oss åkte vidare hem till Emma där frukosten skulle hållas dagen därpå. Vi pyntade och donade med det sista innan jag gick hem på nattkröken för att sova på tok för lite inför dagen efter.
 
 
Och på fredagen tog jag studenten, aka. bezt day ever, men det vet ni redan. Craam.
 
annat, vardag | | Kommentera |

SKY

 
Ikväll är himlen fin och jag och Josef ska på senbio pga ledig imorgon och allt är bra. Hoppas er kväll är lika fin, ta hand om er, kram. 
 
vardag | | Kommentera |
Upp