KVÄLLSPROMENIX

Bilderna är från igår kväll när jag och Tomas gick ända till Wadköping på promenad. Himlen var ett skådespel och mars-Sverige visade upp sig från sin bästa sida antar jag. Det var fint. På lördag ska jag ha glitterstenar i ansiktet på scen, det är fint det med. Och helgen därpå söker jag folkis utanför Malmö - musikal såklart. Lite läskigt men jag och mamma ska ta en weekend i Malmö och bo på hotell när jag söker. Provet tar ju inte lång tid alls så vi har mycket fritid så att säga - jag tror det kommer bli en mysig helg med andra ord. Jag har knappt varit i Malmö, inte på mångamånga år i vilket fall, men jag har hört att det ska vara en fin stad så det blir bra att strosa runt där i några dagar. Och det kanske blir en väldans massa dagar längre fram, om jag nu flyttar nedåt i landet i höst - den som lever får se!
 
vardag | | Kommentera |

LYCKA PÅ EN PINNE

Hur härlig bild? Så mycket bilder på sol och vår här de senaste inläggen men jag är bara lycklig att solen visar sig! Såhär såg i alla fall min hemfärd från dansen ut, med en glass i handen och solen i ögonen. Lycka på en pinne bokstavligt talat. I lurarna gick soundtracket från musikalen Hamilton som just nu är min favoritgrej på jorden. Jag älskar allt som har med Hamilton att göra och skaparen Lin-Manuel Miranda är ett geni av särart. Jag tror även musiken kan uppskattas av icke-musikalintresserade pga. rytmerna, rapp och dylikt. In och lyssna här. Kommer antagligen göra ett helt inlägg om Hamilton någon dag också lol. Besatt stavas det annars. 
 
vardag | | Kommentera |

18°

Jobb stodd på schemat för mig idag och jag tog mig igenom timmarna i allmän trötthet mellan gäspningarna, mest för att vi ställde om klockan inatt kanske, dunno. Det där med omställningen påverkar en del ändå? Annars har det varit sommarvarmt i Örebro idag, och när jag klev ut från sjukhuset kände jag them summer feels på riktigt. Såg till och med en kille med shorts liksom. Jag har faktiskt fått mitt vikarieschema för i sommar från jobbet och jag diggade det ganska mycket. Jobbar mer eller mindre heltid i sju veckor vilket innebär mycket timmar (som gör min plånbok glad), men är ledig 1,5 vecka efter studenten vilket känns skönt! 
 
Med tanke på värmen och att solen gick ned så sent idag tog jag årets första läspromenad på kvällskvisten och oh vad jag gillar det, så rofyllt på något sätt. Kändes dock sjukt konstigt att det var ljust så länge, en glömmer ju nästan bort att det faktiskt finns en sol och långa fina kvällar i det här landet om vintrarna. Tacksam för att vi går mot ljusare tider är jag dock och hur mycket jag längtar till sommaren ska vi inte ens prata om. Nu ska jag plugga en stund och sedan sova för att vakna upp till en förhoppningsvis lika fin dag imorgon! Då börjar LiveNight-veckan också för på lördag kör vi! 19:20 på Tegelbruket här i Örebro kan en se mig loopa loss på scen. Det blir intressant! Kram.
 
vardag | | Kommentera |
Upp