FALL

Nu är det höst på riktigt. Krispigt i luften, löv på marken och mycket tedrickande. Det är rätt skönt ändå, mysigt sådär! Precis nu har jag haft min första körlektion på körskola ever, i Hässleholm. Att ta körkort under mitt Bjärnum-år är en väldigt bra idé osv. Det gick bra dock, jag hade en väldigt mjuk körstil tydligen. Usch, snart ska det där körkortet vara mitt iaf. 
 
Nu är det helg och solen lyser. Jag har fått låna Lovet kashmirsjal och funderar  på att eventuellt ta den. Skämt åsido, behöver få tag på en egen någon gång. Ikväll är det fest med utklädnad på H. Alla ska vara något på bokstaven H, kul grej! Vet ej vad jag ska vara än, men jag och Johanna ska rota igenom skolans enorma kostymförråd efter inspo när jag kommer tillbaka till Bjärnum! Ha en fin kväll ni med! 
 
vardag | | Kommentera |

SQUAD

 
Åh vad jag tycker om dessa! Igår matchade vi smink och outfits och allt när vi gick på musikal. Bästa Kajsa och Johanna. Jag gillar folkis och att träffa nya vänner, sånt är himla bra!
 
vardag | | Kommentera |

LANDAR LITE

Fina på stepplektion <3 
 
Just nu är allt så bra så här i Bjärnum. Sedan igår dock, det vänder snabbt här lol. Igår gick prick allt fint under hela dagen och det gjorde mig så glad och lugn i själen. Behövde det. Sånglektionen gick fantastiskt, det har aldrig känts så bra hittills tidigare. Jag gillar verkligen låten och har gjort den till min egen enligt min sångpedagog Sara. Det kändes så bra inför sångredovisningen vi har om drygt 2 veckor. Danslektioner igår var bland det roligaste jag gjort! Vi skulle ta fram var inre diva. Det kanske var därför sånglektionen gick så bra efteråt heh. Det var dock så najs att bara dansa. Vi fick lära oss ca roligaste koreografin everr. Vill mest dansa den på repeat hela tiden. 
 
På kvällen repade vi Teaterprojektet med ljus och ljud. Det här känts motigt under typ hela processen på olika sätt, men igår fick några i klassen se på det nu nästan helt färdiga resultatet. Och de blev mer eller mindre mållösa. Hur skönt känns inte det? Vi har jobbat så hårt och någonstans glömt bort hur bra det vi gör faktiskt är och kan bli. Nu såg vi det genom andras ögon och förstod plötsligt. Gaah vad skönt det känns. Halva natten hängde sedan Kajsa och Johanna hos mig och pratade om allt och inget, dödstrött idag men vart det ändå, så fina vänner. <3
 
Ikväll ska jag till Malmö. Glad tjej med andra ord! Vi ska se ett publikrep av Sound of Music. Förväntar mig inget speciellt egentligen, bara kul att gå på föreställning! Diggar skolan som fixar sånt här till oss! Sound of Music är dock en sån klassiker och att få se den live blir nog fint. 
 
vardag | | Kommentera |
Upp