UNDER KÖRSBÄRSTRÄD

Morgonen var tuff idag. Jag vaknade och kunde knappt andas. Men jag tog mig till BA ändå. Jag är stark, det måste sägas ändå. 


Igår anlände ännu fler klassisar i Gbg för Balettakademiens audition idag. Återigen hamnade vi under körsbärsträden på Järntorget efter provet för att hitta nånstans att äta/ta det lugnt. Idag blommade de till och med! På tredje lång satt vi när resultaten publicerades. Provet kändes bra idag, jättebra faktiskt, men det är ju ingen garanti. Men där stod mitt nummer. Jag kom till dag 2. Jag har velat gå där sedan jag var 13 år. Det är så stort det här. Wow. Att komma hit var mitt drömscenario. Att ta sig längre, till dag 3, är svintufft. Men vi får se. Jag är så jäkla stolt över mig själv ändå. Auditiondag nummer fem i ordningen imorgon då. Let's go. 


vardag | | Kommentera |

GÅ VIDARE

Fredagskväll utan minsta tillstymmelse till fredagsfeeling. Få gånger har jag varit så trött som jag är nu. Helt avtrubbad. Det tar enormt på psyket det här med auditions. Problemet ligger dock inte i det. Den grova ångest som jag haft de senaste dagarna beror inte enbart på det, även om det såklart gör den tusen gånger värre. Jag vet inte varför den lagt sig som ett täcke över mig. Eller, jo, det kan nog vara den här stan. Den här jävla stan. Vårshowsskämt åt sidan. Den är så mycket pappa. Göteborg. Alla på spårvagnen pratar som honom. Allt är han på något vis. Och jag får svårt att andas. Jag saknar honom så jävla mycket.

Jag traskar runt i området Love bor i för att skingra tankarna. Funkar sådär. Jag gick dock vidare alla tre dagar på PAS till slut. Det är fint. Jag är så stolt över mig själv, någonstans djupt därinne iaf. Det kändes helt ok bra på sista provet idag. Nu är det bara att vänta och se, beskedet kommer på mejlen nästa vecka. Nervöst! Och imorgon börjar audition till BA. Ingen rast ingen ro. Ska försöka sova lite däremellan bara. Godnatt. 

vardag | | Kommentera |

AUDITIONDAG NR. 1

Igår åkte vi hela långa dagen till Gbg, blev upphämtade av Love på centralen (<3), bosatte oss i hans familjs lägenhet (jag och Nathalie), handlade auditionmat och somnade alldeles för sent för att sedan sova jättedåligt och vakna vid 06 för att infinna oss på PAS vid halv åtta imorse för audition! Där mötte vi även upp stora delar av klassen som alla skulle söka. Sedan dess har dagen bestått av uppvärmning, information, dramaprov, sångprov och dansprov, både i balett och jazz. Det gick helt ok under hela dagen, dansen var supersuper rolig och allt var väldigt givande. Jag har dock varit meget trött under hela dagen, och haft grov ångest. Det var en sån dag idag liksom. Men jag tog mig igenom den och vi var klara med proven vid 16!
 
Då gick klassen ut på jakt efter restaurang och mat i väntan på resultaten som skulle publiceras på skolans hemsida någon timme efter - om vilka som skulle gå vidare till dag 2, alltså imorgon.
 
Love, klassens mkt patriotiske göteborgare, tog oss till Hagabions Bar där det var jättemysigt och jättehippt och jättegöteborg. Bara vegetarisk mat på menyn också - det gillas!
 
Husman ändå. <3 Jag och Oskar fick söndagsfeeling och lagade köttbullar, potatismos och brunsås i helgen, och det kan ha varit det bästa jag ätit i Bjärnum. Nu vill jag äta dylikt varje dag helst, typ som detta.
 
Körsbärsblommor och vår!
 
Och så fick vi resultaten med, där på restaurangen. Och alla tre gick vidare - både jag, Nathalie och Love! Bästa. Åh, det är en fin känsla ändå. Nu ska vi infinna oss på skolan igen tidigt tidigt imorgon bitti!
 
Ikväll har vi övat, dansat, sjungit, monologat, åkt spårvagn genom ett fint Göteborg som det är väldigt konstigt och sorgligt att vara i för mig av olika anledningar. Menmen, nu äter vi Ben&Jerry´s, dricker cola och kollar film för att snart somna. Vi bestämde oss för att titta på Harry Potter och jag och Nathalie började gråta där och då haha. Åh vad trötta, i hela kroppen och huvudet och själen. Godnatt. <3
 
vardag | | Kommentera |
Upp