DAGAR I SOLEN

Hej igen efter en solig helg, iallafall här i Bjärnum! D-vitamin prick varje minut och som vi njutit. 
 
I torsdags efter skolan och auditionrep för mig själv var det så varmt att jag för första gången detta år kunde ta med mig en bok ut på gräsmattan och läsa en stund, i bara shorts, linne, tofflor och solglasögon. Och en himla fin bok såklart. Är så glad för den, så himlahimla fint berättande och en så vacker, realistisk historia. Och då har jag bara läst 1/8 hitills! Bra grej när en gillar den så mycket.
 
Sen kom Kajsa och vi åt middag+jordgubbar i solnedgången på kullen mellan husen vid Servins!
 
Sen cyklade vi till Oskar där de fixat med skräckfilmskväll (vår standardgrej) fast utomhus!
 
 
Fina vänner. <3
 
Jag, Kajsa och Charlie låg på studsmattan i en massa jackor, filtar och täcken för att hålla värmen. Även om det varit jättevarm hela dagen blev det oerhört kallt så fort solen försvann. Väldigt fin solnedgång och kväll ändå dock! 
 
En borde alltid se skräckfilm såhär! Fast en kan välja en bättre då kanske, den vi såg var rätt meh. Kvällen avslutades med fint prat och stjärnskådning från den där studsmattan - bra dag helt enkelt.
 
Fredag och vitsipporna vid Servins var vädligt vackra.
 
Minsta chans och alla springer ut under rasterna, till solen och värmen.
 
Vi slutade tidigt och spenderade lunchen på gräsmattan utanför skolan i sommarvärmen, för jäklar vad varmt det var. Runt 25 grader? I april? Vi snackade strunt, åt glass, fick Festis av Jen och jag brände mig kräftröd i nacken, lol. Då är det ju faktiskt nästan sommar. Vid ett blev det för varmt (!) så jag åkte hem, bytte om till min nya baddräkt och cyklade ned till sjön för att bada med några klassisar.
 
Ser så varmt och härligt somrigt ut på bilderna. Och det var det, i luften. Vattnet var dock iskallt och vi skrek men doppade oss ändå. Simmade lite till och med. Årets första dopp, 19 april. Ibland undrar en.
 
Sen kunde en ligga i solen och torka på näsan ingen tid alls. På kvällen slingade jag Kajsas hår (och det blev jättebra? Vem behöver en utbildning till allt en ska göra), vi åt middag på hennes balkong i kvällssol och sen cyklade vi till mig för smink och sånt där kul. På Servins var det sedan fest med kubb och musik hela kvällen, in på natten. Lördagen och söndagen har gått i ett slött men ack så fint tempo. Har mest gjort ingenting samtidigt som jag gjort en massa. Städat, läst mycket, kollat ännu mer film än vad jag läst, städat lite till, ätit hamburgare hos Alicia och Erik med en hel drös fina människor, övat, transponerat noter och bara varit. Plus tittat på Birdland ikväll - bra film det där. 
 
Det var den helgen. Imorgon ska jag packa och fixa det sista för på tisdag drar vi mot Göteborg för auditions i nästan en hel vecka. Ojojoj. vet inte vad jag känner inför det egentligen. Vågar nog inte riktigt känna efter, för då vet jag att paniken skulle infinna sig på studs. Jag är väldigt förberedd nu iaf, jag kan det jag ska kunna. Mer än så kan jag egentligen inte göra. Jo, ha kul också såklart. Det ska jag försöka ha. 
 
vardag | |
Upp