NYTT FRÅN LUSH

Under de senaste 2 månaderna har jag, som sig bör, införskaffat ännu mer produkter från mitt älskade Lush. Vi var ju i London där Lush är mycket billigare i allmänhet, plus att jag har klickat hem en del från nätet. Jag kunde inte shoppa allt jag ville i England då vi enbart flög med handbagage och en får ju inte överskrida en viss vätskegräns då. Förövrigt har jag ju inte ens gjort ett inlägg om hemresan från London, då jag besökte bästa Tate som jag har så mycket fina bilder ifrån. Skäms. Är det ör sent att skriva ihop ett nu, en månad senare? Nej, jag tänker att det nog inte är det ändå, kan knåpa ihop det till i veckan som kommer! Nu: guide genom jungeln av mina senaste Lush-inköp!
 
Här har vi summan av kardemmuman, totalen och allt det där. En del nya produkter, men främst favoriter på återbesök i badrumsskåpet!
 
En solgul shampoobar vid namn Godiva som jag haft en gång tidigare. Helt oemotståndlig doft av jasmin, får alltid komplimanger för att mitt hår luktar gott när jag använt denna. Nästan som hårparfym. Smart med shampoo i bar-form också, lätt att ta med sig och snäll mot miljön. Köpte äntligen till en plåtburk till dem med. Även en lite miniflaska av mitt andra favoritshampoo fick följa med hem till Svea - Daddy-O. Ett silvershampoo som gör prick vad det ska. Doftar av viol, en doft jag inte alltid varit kär i men börjat gilla allt mer tack vare detta shampoo. Och så en Sugar Scrub i fast form, som tyvärr snart ska lämna Lush sortiment hörde jag, precis som en massa annat för att göra plats för nytt. Jag gillar denna, en rivig skrubb med doft av fänkål står det på påsen, men för mig luktar den mest fräsht och grönt på något vis. Det kanske är den där fänkålen, vem vet?
 
Så till mina kära återfuktare. Fick med mig tre hem från London till slut. Enzymion är min nya favorit alla dagar efter jag frågade personalen om tips inför köp av en ny ansiktskräm. Jättelätt på huden och doftar av citron. Så härligt att vakna till på morgonen! De är väldigt kunniga inne på Lsuh gällande sina produkter, så tips att fråga dem om minsta lilla. Imperialis är en gammal favorit, doftar av kvällar i typ Spanien eller Grekland för mig. Då tunga dofter av magnolia och citrus hänger i den svala luften. Underbar. Till sist ser vi ännu en ny favorit -  Million Dollar Moisturiser. Som bekant fick jag denna av tjejen som hjälpte mig inne i butiken. Lush-personal får tydligen ge bort en produkt per dag i varje butik. Att jag fick den för dagen enda gåvan i världens största Lush på Oxford Street är lite coolt ändå!
 
Krämen är helt underbar och jag kommer aldrig ha pengar att köpa denna igen så jag använder den vid speciella tillfällen. Den är skimrande, som synes på bilden, och ger ansiktet en frisk glöd. Doftar svagt av bakverk, kanel och kardemumma, och har dessutom spf 30. Perks på perks i denna lilla burk alltså.
 
Fyra favoriter som jag köpt om och om igen och nog inte klarar mig utan idag. Köper jag inte om dessa är det som om något fattas i kvälls- eller morgonrutinen. Tea Tree Water, mitt staple för ansiktsvatten, antibakteriellt och naturligt att spraya över ansiktet, Mask of Magnaminty, Lush kända gröna ansiktsmask med doft av mint som nog de flesta Lush-älskare har hemma och som rengör huden på djupet, den bästa och mest lugnande ansiktstvätten Angels on Bare Skin, som en gröt med doft av lavendel (in lack of better beskrivning) som då du tillsätter lite vatten till i handflatan blir till en milt exflierande mjölk, plus Full of Grace, ett ansiktsserum/olja i fast form som jag applicerar på kvällarna innan min moisturiser. Temat för all min hudvård nu är att de ska vara lugnande, både för ansiktet och för själen. Tänder ljus, gör min lilla rutin och bara andas. 
 
Jag säger det igen: pallra er in till närmsta Lush då ni är i valfri storstad omedel bums.
 
hudvård & andra produkter, nya saker | | Kommentera |
Upp