ORIENTALISKT

Här på hotellet finns förutom buffé-restaurangen 3 restauranger till som en kan boka bord på om en vill äta middag där om kvällarna. Orientaliskt, grill och fisk-och skaldjur. Igår hade vi bokat bord till den orientaliska restaurangen och det var en himla bra middag!


Det blir svårt för mig som vegetarian att äta både på grillrestaurangen och den med fisk, men hör gick det superbra. Vi åt därför trerätters med thaisallad till förrätt och teriyakigryta till varmrätt för min del!

Och friterad glass till efterrätt. Titta så gulligt. Hur en friterar glass förstår jag inte... Utöver maten fyllde de på vinglaset varje gång de började ta slut. Det resulterade i en kul kväll helt enkelt! Vi fick även prova den lokala spriten här - mamajuana. Vi har hört att den ska vara vedervärdig och otäck men blev positivt överraskade! Den smakade körsbärslikör typ, inte alls illa. Det är en märklig skillnad mellan Europa och Karibien i det avseendet. I t.ex. Grekland köper du med dig olja och oliver hem. Här blir det alkohol och tobak i form av rom och cigarrer haha. 

resor | |
Upp