ÅNNABODA I KVÄLLSSOL

Ingen har ju missat Sveriges rådande värmebölja. Hur skulle en kunna det? Det skulle nog knappt benämnas värmebölja heller förresten, det tycks snarare ha blivit ett nästintill permanent tillstånd med boskap som inte får mat, uttorkade åkrar och en vägg av värme att mötas av så fort en går ut. Jag flyr ju värmen på jobbet där en snarare fryser än något annat, i alla kylrum (och i frysen! går helst aldrig in i ett frysrum någonsin i mitt liv efter detta pga så fruktansvärt kallt.) osv. Men under lediga dagar finns ej den tillflykten och då får jag lösa det på annat sätt, som på en balkong i skugga, eller vid en fläkt. Eller att svalka sig i en sjö. Orkar dock inte ligga vid en sjö dagtid då det känns jobbigt svettigt besvärligt varmt. Istället gjorde jag och mamma och Winston det nu ikväll, närmare bestämd vid badplatsen i Ånnaboda. Lite sommar i ett annars osomrigt tillstånd i livet just nu.
 
Vi var dock inte ensamma med precis varenda kotte i närheten som tyckts tänkt samma tanke angående bad.
 
Vi gick lite avsides dock, till lugnet lol. Älskar att bada. Älskar framförallt att kvällsbada. Plus att Winston också hoppade i och doppade sig (till hälften iaf), bästa! 
 
Han är så fin, Winston. Allt är roligt hela tiden, konstant nyfiken och alltid glad när han ser en, om en så bara varit ute med soporna i en halv minut. Det ger massor!
 
Det var en fin kväll. Samla lite energi, fast jag är dödstrött nu. Det beror nog mycket på värmen idag också dock. I övrigt har dagen varit väldigt fin förresten. Jag har ätit mysfrukost på balkongen efter min sovmorgon, lagat min favoritmat till middag och ätit jordgubbar. Insåg nu att allt bra varit i matväg. Nåväl, vad vore livet utan god mat ändå? Himla tråk. Natti. 
 
vardag | |
#1 - - Sarah:

Mysigt o kvällsbada :)

Svar: Åh, ja! :)
Hej,

Upp