FRUKKE OCH FIN HELG

Jag har haft så fina dagar hemma. Solen skiner till och med, hur underbart är inte det? Det känns vårigt och lättare på något vis. Solglasögon och sneakers. Nu har jag visserligen gått i sneakers nästan hela vintern men ni fattar poängen. Vårigt ändå. 
 
Igår träffade jag som sagt Alice, himla mysigt i hennes jättefina lägenhet! Att vi känt varandra sedan vi var sju år och lekte att vi blev jagade av en häxa vid bron påväg hem från skolan varje dag till att hon nu har sin egen lägenhet och jag bor i en annan stad. Sånt är märkligt att tänka på. Tänk vad stora de där små tjejerna börjar bli haha.
 
Åh, mamma har det så fint hemma nu. I helgen har vi även fixat hallen, superbra blev det! Bilderna är från en mysig frukost igår med Felicia som sällskap. Haft en lika mysig frukost idag med mamma som kom ifrån jobbet lite, men nu har vi sagt hejdå. Om en halvtimme går tåget mot Karlstad, sen Säffle och Oskar och det är väldigt fint det med, men det känns lite jobbigt att åka härifrån. Jag har haft sån hemlängtan innan den här helgen och den har gått så fort, men varit väldigt mysig och välbehövlig samtidigt. Och det är ju faktiskt bara andra dagen in på lovet trots allt, det får en inte glömma! 
 
Hoppas ni får en solig glad dag, kram!
 
vardag | | Kommentera |
Upp