PARTILLE CUP

I tisdags var jag med och dansade och körade på invigningen av Partille Cup på Lisebergs stor scen! En så otroligt häftig upplevelse! Vi repade hela måndagen på Partille Arena, och under tisdagen var vi på Liseberg för att repa det sista och på kvällen körde vi.                                                                                                                                                                                             
Det var vår lärare på skolan, Sara, som anordnade alltihop, och allt var så proffsigt, väldigt kul att få se. Grymma sångare, liveblås, dj, percussion, fler dansare från Dansforum, och koreografier av Moa och Phu, supersnyggt. Vi fick till och med sjunga med in-ear, häftig grej att få testa på!                                                                                                                                                                            Så började publiken komma, och som de skrek? Och applåderade? Redan innan vi börjat? Det var sjukt.                                                                                                                                                                                                        
Vi var med i nästan alla nummer och både dansade och körade som sagt, plus hade alla peppnummer för att få igång publiken (inte för att det behövdes haha). Massa snabba ombyten mellan allt. I publiken stod 20.000 personer. Förstår ni vilken känsla? På scen hade vi massa pyro, konfetti och asbra ljud och ljus, åh det här var så kul! På scen stod bland annat De Vet Du så nu har jag dansat bakom dem, wow. Där peakade min karriär. Skoja, tyckte mest de var löjliga och dryga. Resten av gänget på scen var så goa allihop dock, väldigt kul.                                                                                                                                                                                                  
Så hamnade jag på Partille Cups ledarfest på Scandinavium igår kväll. Sara höll även i den och fick in oss som publik. Wow vilken grej, personalfest deluxe med liveband, akrobatik, och sjuSara är en så otroligt duktig sångerska, och så himla driftig. Det är inspirerande. Det här var en kul upplevelse, och så nyttigt att få se hur sånna här gig funkar!                                                                                                                                                                              
vardag | |
Upp