BÄSTISHELG

För 3 helger sedan var Alice här i Götet och hälsade på och den helgen var så fin. Som jag tycker om henne. Att vi varit vänner i 15 år nu? Sjukt. På riktigt alltså, helt stört.
 
Hon kom med tåget på lördagsmorgonen, jag mötte upp henne vid centralen, vi åkte till mig och dumpade hennes väskor och sed åkte vi in till stan igen för en dag med shopping och sushi-lunch. Friterad sådan, som jag älskar. Och! Vi kunde till och med sitta ute och äta och inte frysa ihjäl.
 
Efter flera timmar på stan och en del shopping åkte vi hem till mig och fixade oss lite. På kvällen hade jag bokat bord på restauranger Taverna Averna på Tredje Lång som jag velat gå till ett tag och vi blev inte besvikna. Så himla mysihgt ställe med inredning to die for och mkt god löjromspizza. Eller, det är en underdrift. Den bästa pizzan jag ätit på länge.
 
Vi matchade till och med outfits haha. Och beställde in samma mat. Hehe.
 
Morgonen efter gjorde vi bananpannkakor till frulle med en massa gott på och åt sådär länge utan att stressa. Söndagar är bra dagar. 
 
Därefter åkte vi faktiskt till Universeum, där jag inte hade varit på säkert 10 år. Men det var kul att hitta på något sånt!
 
Cool tjej. Vi tittade på precis allt (ja, inklusive tarantellorna, och ja, jag var skiträdd).
 
Pirayor, hjälp.
 
Som en scen ur Nemo. Kanske kommer en ny version av den, som Lejonkungen. Vem vet. ni hörde det här först.
 
Väldigt vackra akvarier på Universeum. Gigantiska också, så att det til. och med rymmer små hajar.
 
Selfie med fiskarna. Tuff tjej det där.
 
Ett vandrande löv!!
 
Och den där häftiga hängbron där en kan se massa fåglar.
 
Fina du. <3
 
De hade till och med sengångare! Vi blev hype hehe.
 
Vi avslutade besöket med att utforska vad en kunde göra på varenda våning och detta blev slutresultatet - ett eget tidningsomslag. Särskilt mycket har inte hänt under de där 15 åren som vi ser. 
 
Sen åt vi middag på Vapiano och Alice tog tåget mot Örebro igen. Fin helg som måste göras om!
guldkanter, vardag | | Kommentera |
Upp