EN GÅNG VAR VI PÅ VAPIANO TVÅ GÅNGER

 
Den här datorn är alltså absolut, officiellt, långsammast i hela universum och har vägrat importera några bilder från min mobil ö.h.t., men nu är vi back on track (verkar det som, peppar peppar) så att jag äntligen kan slänga ihop ett litet inlägg om min och mammas resa till huvudstaden där vi spenderade torsdagen och fredagen. Förbered er på en mindre bildbomb. Mest på mat är den också.
 
Vi åkte buss från Öret tidigt på morgonen och kom fram till en ganska kallt Stockholm, men vad gör det när staden är såhär fin? Ja, Hötorget är nästan lite för fint och bodde jag i Stockholm skulle jag tillbringa så mycket tid som möjligt där tror jag. Älskar ju blommor så det säger kanske sig självt, haha. Dagen spenderades iallafall på stan med shopping i ett ganska soligt väder till slut, och lite fika på det! 
 
Efter lite tvekande angående föreställning på Stadsteatern som vi beslutade att inte gå på och en kvällspromenad slutade vi på Vapiano som måste vara v-ä-r-l-d-e-n-s bästa restaurang, någonsin. Ever. Jag åt en pizza med chèvre, need I say more? Det var citronklyftor på den också. Låter skumt, men det var det inte. Inte alls faktiskt, snarare tvärtom. Himla gott, bör testas av alla!
 
Vi fick gratis te och kaffe också för att vi svarade på en undersökning som inte tog någon tid alls. Jättevärt, plus att jag blev lite kär i te-koncepts-grejen. Vill ha.
 
Jag testade på mascarpone också och var jättemisstänksam pga... ja, det är en ost, fast den ser ut som grädde? Men jag gillade det! Jag menar, klart jag gjorde, det var ju sött och innehöll säkert massvis med socker. Tyvärr gillar en ju socker lite för mycket för sitt eget bästa. Usch.
 
Natten spenderades på Scandic Grand Central, favvohotellet, mest pga. deras frukost. Allt det här bestämde jag mig alltså för att äta morgonen efter?
 
Och jag åt upp det? Hur är det ens möjligt att få ner i min yttepyttekropp undrar jag? 
 
Efter frukost tod vi tunnelbanan till söder där vi gick av vid fel station. Jättekul, verkligen. MEN vi hamnade vid kaktusaffären som Therese Lindgren besökte i en av sina vloggar så helt fel var det ju inte ändå. Emilia <3 kaktusar.
 
Söder är fint. Gamla stan är fint (om än jättetrångt). Hela Stockholm är fint.
 
Innan vi tog bussen hem igen hann vi äta superdupersnabbt på ...*drumroll*... Vapiano, igen! En kan inte få för mycket Vapiano sa mamma och det är få saker som är mer sanna än det påståendet skulle jag säga. 
 
Sen tog bussen oss hem mot Örebro igen, och det var mörkt och disigt och busschauffören körde svinsnabbt och det var smått obehagligt men jag och mamma kollade på film hela vägen så det var ganska lugnt ändå. 
 
Samma kväll, alltså fredag, kl. 23.57 lämnade jag även in Uppsatsen med stort U. Två minuter innan deadline, puh. Det är verkligen såå skönt att den är klar, struntar nästan i vad jag får för betyg, jag är bara glad att jag aldrig mer behöver se den typ. Godnatt! <3
 
vardag | |
Upp