KVÄLLSTÄNK

Jag bloggar inte så mycket just nu. Inte för att det inte finns något att blogga om men jag har helt enkelt ingen ork. Jag är så konstant trött. Kan somna varsomhelst, närsomhelst. Men jag gör roliga grejer och det kommer inlägg om det, promise.
 
Jag har sommarlov nu iallafall. Jag har ju typ varit halvledig samtidigt som jag levt i en konstant stress sen i slutet av mars, men nu är vi alltså LEDIGA. Vi har haft skolavslutning och i höst börjar jag mitt tredje och sista år på PAS. Läskigt, ja, kul, ja. Fram tills dess ska jag jobba på fiket så mycket jag kan  och får i sommar, samt hänga vid havet och kanske bli lite brun för en gångs skull. Nu har jag ju tiden.
 
Idag har jag jobbat. Och vilken lång dag det varit. Och jag har mått piss. Ledsen och nere över ovissheten kring livet och kärleken och allt kring det. Jag har dock landat i att jag behöver vara själv en period kanske. Tänka lite och vara i mitt eget sällskap, ingen annans. Så är det iofs ofrivilligt ändå just nu då kärleken åkt från gbg, men det kanske är bra. Får se det så. Imorgon ska jag ta med mig en bok och en ask jordgubbar till havet och bara vara med mig själv och det ska bli fint och skönt. Nu ska jag somna bredvid min vackra misse, natti (och hej igen) <3
vardag | | Kommentera |
Upp