LW/MOODBOARD

 
 
För cirka 1 vecka sedan fick mamma för sig att ta ned vägglamporna vi haft över soffan. Min mamma är väldigt spontan av sig, minst sagt. Vill hon ha något gjort helt plötsigt så blir det så också, så ned med lamporna helt enkelt. Sladdarna till dessa satt dock fastlimmade till väggen med lister, så tapeten revs upp en aning. Eller, ja, ganska mycket faktiskt... Då gjorde hon ytterligare ett spontant beslut: beställde Love Warriors Moodboard.
 
Den-är-så-sinnessjukt-fin-så-jag-vet-inte-var-jag-ska-ta-vägen. Ja, jag är avis till tusen. Är ni inte bekanta med Love Warriors så in och kika på deras hemsida nu, bums. Det är mer eller mindre en order för deras inredning är en d.r.ö.m och jag vill ha prick allt.
 
Jag fick i uppdrag att skaffa kludd/häftmassa/vad ni nu kallar det, och sätta upp dem i en snygg konstalation på väggen så att tapet-riveriet täcktes maximalt, tills vi hittar en annan lösning att sätta upp dem med. Eller så får de sitta såhär jämt, jag tyckte det är jättefint som det är.
 
Det här dekorerade kraniet är alltså till salu det med, på riktigt, irl osv., om en är villig att pröjsa fyratusenfyrahundra spänn det vill säga. Nästan värt det kan jag tycka.
 
Handen + tanten&tjejen som håller i hönor är mina favvos av allihop. 
 
Det låg en butik i Örebro förrut som hette Pure Love som hade en massa från Love Warriors, men den la ned så nu ligger frisörsalongen jag går till konstigt nog där. Men där fanns en tavla från LW som nog kommer stå högst upp på min önskelista till den dag jag skaffar den. 
 
 
Kan vi bara ta en minut? Den heter Adele, är 1ggr1 meter stor, klämmor att sätta upp den med medföljer så ingen ram att dölja skönheten med och den skulle passa perff i mitt rum känner jag. It belongs here typ. En blir så lugn av att titta på den så alla borde ha en liten Adele i sitt liv tycker jag.
 
mitt krypin+inredning | |
Upp