PÅSK I ÖREBRO

Sen sist här på bloggen har massa hänt. Kompisar kom tillbaka efter att ha varit hemma på sina hemorter så jag hängde med dem i solen, mest Hampus på promenader vid havet och i Botaniska osv., på lagom avstånd till andra människor såklart. Förra veckan skulle jag ju egentligen haft påsklov från skolan också - vilket innebar att vi inte hade några online-lektioner heller - så på onsdagen åkte jag hem till Örebro. Den mesta av tiden har jag spenderat med att totalrenovera mammas balkong men det tar vi i ett separat inlägg, jag menar, jag har ju gjort annat med, typ som det här!
 
Traskat runt på promenad genom en öde stad. Om det berodde på att det var påskdagen eller på annat vet jag inte. Fin stad kommer jag ifrån iallafall!
 
Jag fick ett megastort och jättevackert påskägg av mamma!
 
 
Jag har även gosat en massa med Winston såklart och han fick också påskpresenter fast i from av ett stort ben och en ny leksak som han snabbt demolerade över hela golvet, som vanligt. Men det är ju också det roligaste han vet.
 
Så lycklig haha.
 
Mysfrulle imorse innan tåget!
 
Mer hundgos. <3
 
Igårkväll var jag hos Alice. Vi åt middag, kollade serier, youtube, snackade i timmar och bara hade det mysigt. <3
 
En morgon åkte vi ut till Karlslund för en promenad (och för att hitta stenar till balkongen - ni kommer fatta när ni ser den!). Morgonpromenader är bra underskattat.
 
Det var typ mina dagar hemma i Örebro (minus balkongen som tog upp det mesta av tiden). Himla mysigt att komma hem, och skönt med ett annat sorts lugn än vad jag har i min lägga här i Göteborg nu när läget är som det är. Jag väljer att inte skriva om viruset här nu då det är allt jag hör om, konstant, och samtidigt som det är jätteviktigt att vi pratar om det så är det även viktigt att livet får fortsätta på något sätt och i viss mån utanför hela den världen med rädsla och oro just nu. Jag mår bra och det hoppas jag att ni också gör, kram!
 
 
vardag | | Kommentera |
Upp