GODMORGON

Hej! Ny vecka och jag är ledig fram tills lördag efter att ha jobbat hela förra veckan. Det känns skönt faktiskt, plus att det inte ska vara kanonbra väder så det är ok att hänga inne och kolla serier nån dag om jag vill liksom. Konstigt hur man funkar sådär, men det känns ju fel att vara inne i strålande sol?
 
Jag startar dagen med sovmorgon iallafall efter en sen kväll. Jag var så arg igår och det var länge sedan jag blev det. Inte för att jag blir det särskilt ofta alls, men jag KOKADE. Att alla killar ska vara puckon och inte kunna ta känslomässigt ansvar är ju ändå patetiskt och sorgligt. Man ger allt till dem - tid, space, ärlighet - men får ingenting tillbaka. Han skrattade åt mig vid ett tillfälle, rakt i ansiktet över videosamtal, över att det här är tredje gången minst han gör såhär mot mig (aka. sårar mig medvetet) och där nånstans förlorade jag respekten totalt och är nu mer äcklad än något annat. Han kunde inte hålla sig för skratt och där sprack det. Varför ska man förstöra något som ändå varit så fint många stunder, istället för att bara äga upp till sina känslor och stå för dem. Vara respektfull, är det så svårt? Jag skulle kunna babbla på i evigheter om allt dumt som sagts och gjorts men han förtjänar inte det. Han var elak och det behöver man aldrig vara, punkt.
 
Jag är uppenbarligen fortfarande arg men inte särskilt ledsen faktiskt och det är ju skönt. Det har hållit på såhär med honom i 9 månader nu så ledsen har jag varit så det räcker och blir över. Är nog klar med det, plus att han gjorde det rätt lätt för mig att släppa det här. Vill ALDRIG vara med någon som beter sig så medvetet, för något annat är det ju inte. På många sätt är jag nog lättad, för det är äntligen över och jag tillåter mig själv att släppa det. Thank god. När ska man hitta en grabb som inte är toxic är ju den verkliga frågan här.
 
Vaknade med den här fina i alla fall och då kan ju inget kännas riktigt dåligt. <3
 
Skelögd och skitsöt. Älskar henne så.
 
Jag ska åka upp på stan snart och träffa Alexandra, och ikväll ansluter Alicia också så får vi se vad vi hittar på! Ha en fin dag nu, kram!
 
vardag | | Kommentera |
Upp