FINARE LÖRDAG ÄR SVÅRT ATT FÅ

Jag hade en så mysig dag igår, och den bjöd till och med på sol! Jag vaknade tidigt pga somnade tidigt och åt frulle länge i sängen plus lekte en massa med Astrid.
 
Hon är den finaste katt jag vet. Så genomsnäll och lagom korkad haha.
 
Upptäckte även detta på mitt knä från jazzen i fredags. Vi ska slänga oss på golvet och glida i ett av stegen och jag hade på mig träningstights som har små hål längs med hela benen. Detta blev tydligen reultatet...
 
Sen sminkade jag mig och tog därefter bussen upp på stan för att lapa lite sol plus mysa runt i butiker. Framför allt spana inredning pga väldigt kul.
 
Alltså, kan vi diskutera Artilleriets "the Kitchen"? De har s.å. m.y.c.k.e.t. fint. Och dyrt. Men fint.
 
Jag fick med mig lite fina grejer hem, bland annat snittblommor. Jag kan iaf låtsas att det är vår hemma.
 
Jag tog bussen hem efter cirka 2 timmar och åt taco-rester till lunch - klagar ej.
 
Sen städade jag hela lägenheten. Det var så skönt att kunna göra det i dagsljus för en gång skull så en faktiskt ser något. 
 
Tänkte visa lite fina saker jag fick med mig från stan. Först ut är detta tryck av en kvinnlig konstnär som är baserad här i Göteborg. Jag köpte den på Heyday och jag har spanat på den här ett tag nu, mest pga att detta helt ärligt kunde vara jag. Hade något målat ett porträtt av mig skulle resultatet kunna se ut såhär. Kort blont hår (som är rosa nu men ja...), blek, i brygga, Adidas-strumpor, i klackar som jag alltid har då jag dansar heels. Den blir fin på min framtida tavelvägg då jag bor i en större lägenhet.
 
Från Heyday köpte jag även dessa. Ett mobilskal till en Iphone, för hör och häpna, jag ska svika android inom en snar framtid är tanken, mest pga kameran, och behöver ju ett skal då. Tyckte detta var väldigt fint. I ett miljövänligt, nedbrytbart material dessutom, av ett lokalt litet företag också. Och sen det lilla örhänget i silver som är handgjort och jag fattar inte hur. En annan plan jag har är att ta en massa fler hål i öronen och då blir detta så fint, tänk bara.
 
Köpte även en till växt och fick bild på en katt som solade sig i fönstret.
 
Sen sminkade jag om mig á la party-mood och matchade allt rosa jag äger (skoja, det går nog inte) och åkte mot Jessan för att dricka vin och äta semlor. Bra kombo där. Vid 21 hade vi sedan bokat bord på OGBG vid Stenpiren inne i stan.
 
Vi beställde in deras 3-rätters meny och blev inte besvikna direkt. Förrätten var en soft bun med svamp och jordnötter och ni vet ju vad både jag och Jessan tycker om soft buns. Ja tack.
 
<3
 
Huvudrätten var en bowl/soppa med en massa saker i som jag inte kunde placera alla gånger men som var SÅ god. Allt på menyn är med en asiatisk touch och det kan ju vara mitt favoritkök i världen.
 
Väldigt bra drinkar dessutom. Bra ställe, would recomend.
 
Vi hade även en bordsgranne vid namn Chilli under kvällen! Han var så fin och lugn, och otroligt vacker.
 
Till efterrätt fick vi in creme brulé med toner av lime vilket var ett perfekt avslut på alltihop. Väldigt välkomponerad meny. Det var en så rolig kväll och det var väldigt skönt att komma ut lite och göra något annat än skolan hela tiden!
 
Väl hemma tvättade jag ansiktet och kröp ned i sängen med missen framför en crime-video på Youtube. Såklart, vad annars. Och det var hela den dagen!
 
vardag | | Kommentera |
Upp