BÄSTA JIMMY PÅ PURE

Mitt hår har varit kaosartat i månader nu känns det som, iaf i flera veckor. Jag avskyr när håret blir långt kring öronen och i nacken, usch. Men imorse var jag hos Jimmy, som förmodligen är stans bästa och trevligaste frisör och person, och jag gick ut med lugg igen! Trivs bäst i det under hösten/vintern, dunno why. Salongen är så fin också, med högt i tak, gråspacklade väggar, ljuskronor, persiska mattor och annat vackert. Jag gillar att gå dit helt enkelt och bli lite ompysslad samt snacka strunt i en timme!
 
Planen var att jag skulle färga håret mörkgrått när jag kom hem från frisören. Har köpt grejer och allt för att göra det, men jag tyckte det var så fint nu så jag har inte gjort det än. När en har lugg syns ju inte utväxten lika bra så jag stör mig inte på att min naturliga hårfärg har börjat växa en bit längre. Vi får se, jag kanske är mörkt gråhårig om några dagar. Då syns även randen vid örat som Jimmy tyckte var kul att skapa med en rakapparat mer, just nu är det för ljust för att den ska synas nästan och det är ju synd!
 
vardag | | Kommentera |

SKYMNING KL 17

Såhär fin var himlen när jag cyklade hem från jobbet vid fem, nästan solnedgång och allt. I och med att vi ställde om klockan igår natt blev det skymning extra tidigt idag, dock innebar det att det faktiskt var ljust när jag cyklade till jobbet vid 06.30 till skillnad från igår när det var becksvart. Annars ser jag inte riktigt någon poäng i det här med tidsomställningen, om bara några veckor kommer det vara mörkt dygnet runt ändå. Jag kommer ju heller inte gå upp så tidigt som idag på ett bra tag framöver för nu har jag officiellt tagit höstlov, utan jobb eller skola på sju hela dagar (!!). Jag kan nog inte beskriva hur välbehövligt det känns, är konstant upptagen annars ju. Jag har dock lite mer planer för lovet än vad jag hade under gårdagens uppdatering. Imorgon bitti klipper jag mig och färgar håret (halelujah osv.), sen ska jag köpa badrumsmatta och på eftermiddagen kommer Tomas och stannar i några dagar/nätter. Saknar honom. På fredag ska jag antagligen träffa pappa vilket jag inte gjort på evigheter så det blir roligt, och på lördag åker jag och mamma upp för en weekend i huvudstaden och bor på hotell. Ett bättre höstlov helt enkelt! Lite plugg måste jag även klämma in någonstans, lärare har ju en tendens att lägga prick alla saker över lov. Suck och stön. Nu är jag superdupertrött så tänker somna till Halloweentown pga. 31 oktober imorgon med allt vad det innebär. Då hör den filmen till tycker jag. Godnatt <3
 
 
vardag | | Kommentera |

JOBBHELG // HÖSTLOV

Hej bästa ni! Jag hade inte insett att jag är ledig i en vecka nu aka. har höstlov. Jag visste ju om det men att jag faktiskt får sovmorgon en hel vecka-ish hade inte sjunkit in riktigt, men det ska bli så skönt. På måndag ska jag klippa mig och så ska jag träffa Tomas vilken dag det nu blir, tisdag antagligen. Annars har jag inga planer så jag ska ta tid till att läsa, dricka te och ta det lugnt om jag kan. I helgen jobbar jag dock, men det känns helt ok när en vet att en är ledig sen och inte ska till skolan på måndag igen. Mamma hade köpt med mat från Zao igår också som jag har till lunch plus att jobbet bjuder på tårta så det blir nog en bra dag trots allt! Ni får ha det fint, kram!

vardag | | Kommentera |
Upp